top of page
MNorbi.jpg

"A nehéz feladatok a jók, még akkor is, ha az adott pillanatban néha felbosszantja magát az ember, mert nem tud egy gyakorlatot úgy elvégezni, ahogy szeretné. De valahogy azt érzem, hogy minden egyes gyakorlat segít abban, hogy eredményes legyek a szezonban, ez pedig körüllengi a felkészülést is. Emiatt egyszerűen nagyon élvezem az egészet”

Michelisz Norbert - Túraautó világbajnok

BZsombor_edited.jpg

"Matics Zsolttal, a Fit4Race atyjával öt éve találkoztam először, és az ő csapatának, az általuk vezetett fizikai felkészülésnek köszönhető, hogy be tudtam fejezni az Olimpián a versenyt. Egy ideje komoly térdproblémával küszködtem, voltak napok, amikor alig bírtam kihúzni a hajómat, de mindig összeraktak, és így kibírta a térdem."

Berecz Zsombor - Olimpiai ezüstérmes

20220301herczig-norbert-skoda-fabia-wrc.jpg

"Már több mint 10 éve készülök a Fit4Race rendszerrel. Nem klasszikusan gyerekként kezdtem a versenyzést hanem már felnőttkorban, és nekem abban hozott a legtöbbet, hogy 45 évesen magasabb szinten, és eredményesebben tudtam teljesíteni mint 10 évvel korábban. Leginkább a téli felkészülésemben játszik nagy szerepet, amikor is kevés lehetőségem van versenyautóban ülni, a program segítségével viszont képes vagyok fenntartani, és fejleszteni az élességemet."

Herczig Norbert - Többszörös magyar bajnok rallyversenyző

bottom of page