top of page

ON-TRACK SUPPORT

Légy Top formában
a legfontosabb napokon!

A F4R Performance Coaching-ot igénybe veheted a versenypályán is, hogy fizikailag és mentálisan is csúcsformában legyél a fontos pillanatokban.
Ehhez a Performance Coach-od elkísér a versenyekre, ahol elemezni tudja a
bio-markereidet és ez alapján segít formába lendülni.

Image by toine G
On-track support: Classes

A PERFORMANCE COACHOD ELKÍSÉR A VERSENYRE AHOL A NAPI MÉRÉSEK ALAPJÁN SEGÍT NEKED CSÚCSFORMÁBA KERÜLNI.

On-track support: List

MENTÁLIS ÉS FIZIKAI FELMÉRÉS

Mobil laborunk segítségével a verseny napokon is felmérjük a fizikai állapotod, koncentrációs képességed, és izomzatod állapotát.

TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTÉS

Segítünk abban, hogy a versenynapon is tartani tudd a számodra optimális étrendet, valamint támogatunk azokkal az étrendkiegészítőkkel, amelyek segíthetnek a csúcsteljesítmény elérésében.

MENTÁLIS FELKÉSZÍTÉS

Performance Coach-oddal együtt megtervezitek a versenynap időbeosztását és céljait. Erre építve egy személyre szabott mentális tréninggel készültök a tökéletes kivitelezésre.

SÉRÜLÉSEK ÉS EXTRÉM KÖRÜLMÉNYEK KEZELÉSE

A pályán csillapítható kis sérüléseket, betegségeket és fájdalmakat csökkentjük és kezeljük (masszázs, kinesio tape, etc.). Emellett segítséget nyújtunk extrém versenykörülmények leküzdésében (pl. hűtés, ízületvédelem hidegben).

ALVÁS OPTIMALIZÁLÁS

DNS panel alapján segítjük az alvásod,  cirkadian ritmusod, időeltolódás miatti kimerültséged, és napközi pihenőid tudatos használatát és optimalizálását.

LEVEZETÉS

Verseny után levezetést és masszázst nyújtunk a regeneráció gyorsítása érdekében.

bottom of page