top of page

A F4R CHECK-UP ALAPJÁN FELÁLLÍTOTT CÉLOKAT SZEMÉLYRE SZABOTT PERFORMANCE COACHINGGAL ÉRJÜK EL

AD4_7371.JPG
Performance coaching.jpg
Image by toine G

CHECK-UP

Tudd meg mi hiányzik ahhoz, hogy csúcsteljesítő legyél!

Egy köréd szervezett felmérőnap alkalmával, egy csapatnyi szakértő alkot egy 360 fokos körképet rólad. Specialista csapatunk együtt fogja meghatározni a fizikális és kognitív fejlesztési területeket.

PERFORMANCE COACHING

A saját performance coach-od farag belőled csúcsteljesítőt!

A fejlesztendő területekkel fontossági sorrendben kezdünk el foglalkozni két különböző típusú edzéseken: képességfejlesztő és funkcionális edzéseken. A folyamatos fejlődést és a sérülésmentes edzést a hozzád dedikált F4R Coach fogja segíteni.

ON-TRACK SUPPORT

Légy Top formában a legfontosabb napokon!

A F4R Performance Coaching-ot igénybe veheted a versenypályán is, hogy fizikailag és mentálisan is csúcsformában legyél a fontos pillanatokban.
Ehhez a Performance Coachod elkísér a versenyekre, ahol elemezni tudja a
bio-markereidet és ez alapján segít formába lendülni.

Pálya napról bővebben
Szolgáltatásaink: Classes

Kiegészítő szolgáltatások

​A Fit4Race módszertanhoz tartozó csomagok (Check-up és Performance Coaching) mellett, számos egyedileg kérhető felmérést is végzünk. Teljesítmény és biomechanika laborunk  és szakértői csapatunk rendelkezésedre áll alkalmi szinten is. Ehhez számos olyan komplext felmérést hoztunk létre, amelyek túlmutatnak a piacon elérhető egyszerű laborvizsgálatokon a Fit4Race holisztikus módszertan integrálásával. Az alábbi felméréseket ajánljuk:

 
AD4_7557.JPG
bottom of page