top of page

Ajándékötletek csúcsteljesítőknek


Karácsonyi ajándékötletek a Fit4race csapatától 🎁🎄✨

(a végére tettük +1 -ként saját "készítésű" kedvencünket, ne hagyd ki!)Olyan márkákat/ termékeket mutatunk be nektek a regeneráció, alvás, motiváció és a táplálkozás területén, amelyek segítik a fenntartható csúcsteljesítményt 🌟🚀és egy top performer biztosan örülne neki.

Mindegyiket próbáltuk és napi/ heti szinten használják Ügyfeleink és Mi magunk is, és rendkívül elégedettek vagyunk velük.

REGENERÁCIÓ/ PIHENÉS 🔄


A helyes regeneráció és pihenés legalább olyan fontos, mint a jól felépített hatékony edzés.

Ehhez kapcsolódó két márkát ajánlunk:


Incrediwear termékek- Ízületi és izomfájdalmak enyhítésre 🩰🧦

Az Incrediwear ruházati termékek fokozzák a vérkeringést, csökkentik a duzzanatot és gyulladást, helyreállítják a mobilitást és felgyorsítják a regenerációt. A márka kínálatában több gyulladáscsökkentő termék is található (ízületvédők, zokni, nadrág, stb).

A hagyományos kompressziós termékekkel ellentétben, itt nincs nyomás kifejtés/ kényelmetlen érzés, ugyanis a szövet szálaiba “beleszőtt” germánium és szén idézi elő a sejtek rezgését, ezzel indítva be a test természetes gyógyulási folyamatát.

Úgy gondoljuk, hogy minden sportolónak szüksége van legalább egy darabra belőle…..TrueDark szemüvegek- Stílusos védelem mindennapokhoz 🕶️🌅

A TrueDark szemüvegek segítenek kiszűrni a mesterséges fényforrásokból származó felesleges fényt. Hatékonyan blokkolják azt ha beltérben tartózkodsz, számítógépen dolgozol, tévét nézel, vagy bárhol máshol vagy, ahol a mesterséges fény káros hullámai befolyásolják a teljesítményedet.

A TrueDark segít megtalálni a megfelelő fény-egyensúlyt a mesterséges fényforrásokból származó kék fényben. A szemüvegek csökkentik a szembe sugárzó kék fényt ezáltal tehermentesíteni tudják a szemet napközben a megerőltetéstől, segítenek a stressz csökkentésében, viselése pedig szinkronizálja a cirkadián ritmust, amivel javítható az alvás minősége.

Kifejezetten hasznos sportolóknak, irodai munkakörben dolgozóknak, sokat utazó, felborult bioritmusú embereknek.


 
ALVÁS 💤


Az alvás optimalizálásának fontosságát a csúcsteljesítmény érdekében nem tudjuk eléggé hangsúlyozni.

Két okos eszközt ajánlunk Nektek ebben a kategóriában nektek:


Oura Ring okosgyűrű 🌙⚡️

Modern alváskövető, amely segít optimalizálni a pihenést és az általános egészséget. Többek között a testhőmérséklet, a pulzus és a HRV mérésével figyeli és elemzi az alvás négy szakaszát, beleértve a REM-fázist is. Az alvás, aktivitás és készenlét pontszámok mentén ad személyre szabott javaslatot. Mellette szól, hogy az Oura Ring rendkívül diszkrét és nagyon elegáns viselet, alvás közben sem zavaró és akár 3 hétig is kitart egyetlen feltöltéssel.

Olyan olimpikonok használják, mint Lindsey Vonn, Carissa Moore, Chris Paul és hazánkban a DVTK labdarúgói.WHOOP csuklópánt 🏋️‍♀️🔥

A csuklópánt a napi tevékenységek átfogó elemzését kínálja, így segít optimalizálni a teljesítményt és az általános egészségügyi állapotot. Olyan kulcsfontosságú mutatókat mér, mint a nyugalmi pulzusszám, HRV, légzésszám, amiből az alvás minőségét is értékeli.

A Whoop is fejlett, minimalista dizájnt kínál, amely beleolvad a felhasználók mindennapjaiba, miközben a háttérben nyomon követi az egészségügyi mutatókat.

Szándékosan nem rendelkezik óralappal, így nem zavar meg felesleges értesítésekkel. Előfizetéses rendszerben működik. Többek között LeBron James, Rory McIlroy, Michael Phelps sportolók is a Whoop mellett tették le a voksukat.


 MOTIVÁCIÓ/ KIKAPCSOLÓDÁS 📘 könyvajánló


Damian Hughes - Jake Humphrey: Csúcsteljesítmény 🎯👌

Nagyon szuper könyv, 2021-ben jelent meg, az egyik kedvencünk a motiváció témakörében. A High Performance podcast alkotóinak könyve, amely bemutatja azokat a módszereket, amelyeket a világ legjobb atlétái, edzői és vállalkozói alkalmaznak. A legfrissebb kutatásokra támaszkodva adnak útmutatót a csúcsteljesítmény eléréshez, és olyan kérdéseket válaszolnak meg, mint:

  • Hogyan turbózzák fel az olimpiai érmes atléták a motivációikat?

  • A multimilliomos cégalapítók hogyan veszik fel ugyanazokat a szokásokat, mint a bajnokok?

  • A brit Premier League fociedzői hogyan viszik sikerre a csapataikat?Arnold Schwarzenegger: Tedd magad hasznossá 💥💫🔝

Idén ezt a könyvet vártuk legjobban. Schwarzenegger élete kivételes sikertörténet: egész életében tisztán látta maga előtt a céljait, és keményen meg is dolgozott értük. Eredményeit nyitottságának, jó problémamegoldó képességének és kitartásának köszönheti. A könyvben személyes történetein, saját sorsfordító sikerein és súlyos kudarcain keresztül vezeti le életének főbb tanulságait, és mutatja be azokat az eszközöket, amelyek sikerre vezethetnek bennünket.

Mi még csak az elején tartunk, de már most meggyőzött minket szókimondó stílusa.


 


TÁPLÁLKOZÁS 👩🏻‍⚕️🥗🏋🏻🍽️🌾


Az egyéni szükségleteinknek, aktuális terhelési szintünknek és céljainknak megfelelően összeállított étrend a teljesítményoptimalizálás megkerülhetetlen eleme.


Ma ennek támogatására hoztunk nektek 3 ajándékötletet és egy kedvezménykódot, amit a leírás végén találtok:


Kötelező elemek egy egészségtudatos konyhában - Ninja 🍌💪🧋😋

Lehet bármilyen jól, precízen és személyre szabottan összeállított is egy étrend, az mit sem ér, ha nem tudjuk követni és a mindennapok részévé tenni. A két legjellemzőbb akadály, amivel a legtöbben szembesülünk a gyakorlatban az az időhiány, valamint az, hogy az alkalmazott konyhatechnológia ne csupán, gyors, praktikus, minimális elő-, és utómunkálatot kívánjon, de olyan végterméket is adjon, ami élvezhető, élhető. Ami nem csupán szervezetünk optimális működéséhez szükséges tápanyagokat biztosítja, de azt a gasztronómiai élményt is, ami mindannyiunk számára fontos örömforrás.


Ha ki kellene emelnünk 2 olyan eszközt, ami minden háztartásban a fentiek érdekében „kötelező” elem, az egy „air-fryer”, azaz egy forró levegős sütő és egy speciális, egyedi „költemények” megalkotására is alkalmas turmixgép lenne. Ez utóbbi kapcsán a Fit4Race szakmai operatív vezetője, táplálkozási szakértője Kozaróczy Tibor vetélytárs nélküli befutónak tartja a Ninja Auto-IQ blendereit. Ő a Ninja Auto-IQ 2in1 BN750EU-t használja hosszú évek óta, amiben a már-már védjegyévé vált fehérjedesszertjét készíti.

Ha érdekel, hogy mi is ez a speciális desszert, akkor kövesd az oldalunkat és hamarosan ezt is közöljük!

Az „air-fryer” kapcsán szintén jó választást jelentenek a Ninja termékei. Javasolt konkrét eszköz a kétrekeszes Ninja AF400EU, avagy amennyiben a konyhapulton rendelkezésre álló hely korlátoz minket, akkor a kisebb egy rekeszes változatok.A teljesítménymaximalizálás felsőbb szintje - SuperSapiens CGM 🚴‍♂️⚡️

A vércukorszint monitorozása és a mindennapi tápanyagbevitel, illetve aktivitás ennek megfelelő dinamikus menedzsmentje ma már nem csupán a diabétesz kezelésében vagy speciális laboratóriumi projektekben érhető tetten, de az élsportban és az egyre szélesedő egészségtudatos, a betegségek „kivárása” és kezelése helyett a prevenciót és a magas életminőség elérését és fenntartását célul tűző emberek körében is.

Az un. CGM-ek, azaz a folyamatos glükóz monitorozást lehetővé tevő eszközök, precíz, követhető, valós idejű betekintést nyújthatnak a vércukorszint alakulására, az egyes étkezéseink, sportaktivitásunk, de minden egyéb élethelyzetünk arra gyakorolt hatásáról. Így egy olyan eszközt adva táplálkozásunk, fizikai aktivitásunk és egyéb életmódszokásink dinamikus, személyre szabott menedzsmentjében, mely néhány éve még elképzelhetetlen volt. Javaslatunk a Supersapiens kimondottan élsportolókra és az egészségtudatosság elérhető legmagasabb szintjeit célzók számára kialakított rendszere.Doppingmentes étrend-kiegészítés - Nutri8 💊💪🤞🏻

Extra módon igénybe vett szervezettől extra teljesítményt csak akkor várhatunk el, ha extra módon ki is szolgáljuk azt. A maximális fizikai és szellemi teljesítőképesség biztosításához a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozás jelenti a bázist. Azonban napjaink felgyorsult életvitele, a fokozott fizikai és mentális terhelés, a tápanyag-sűrűségben romló élelmiszerminőség és fogyasztási normák mellett ez egyre nehezebb feladat. A megfelelően összeállított étrend-kiegészítés itt léphet elő, és adhat egyfajta biztosítást a hiányállapotok elkerülése kapcsán az esszenciális elemeket, így vitaminokat és ásványi-anyagokat tartalmazó kiegészítők révén. És adhat további teljesítményfokozó hatást egyéb igazoltan hatékony és egyben biztonságos hatóanyagok révén.

A Fit4Race működésében kiemelt elem, hogy a javasolt és ügyfeleink által alkalmazott formulák 100%-ban biztonságos, doppingmentességi igazolással ellátott termékek legyenek, ezért szerepel az ajánlott termékek között a Nutri8 doppingmentesi tanúsítvánnyal ellátott termékvonala. Közel 80 csapat, valamint több, mint 1000 verseny- és utánpótlás-sportoló használja a termékeket, közöttük számos olimpikon, világ- és Európa-bajnok válogatott sportoló.


Együttműködésünk elemeként, ügyfeleink az N8-F4R8 kód beírásával a Nutri8 webáruházban 8% kedvezményt kapnak.


 +1 AJÁNDÉKÖTLET, HA VALAMI IGAZÁN ÜTŐSET ADNÁL 🎁🎄✨🌟🚀


A F4R meglepetése, hogy idén karácsonyra két különleges ajánlattal készültünk a sportolóknak és a top performereknek, amelyeket most kedvezményesen ajándékutalvány formájában vásárolhattok meg december 7-től.


CUSTOM gift voucher: amelynek tartalma az ajándékozott által választott 1 teljesítmény terület teljes felmérése, és ahhoz kapcsolódó fejlesztési terv elkészítése


PREMIUM gift voucher: amelynek tartalma egy teljeskörű állapotfelmérés és egy 1 hónapos performance coaching a F4R Teljesítményközpontban


Az ajándékutalvány vásárlási szándékot jelezd az info@fit4race.hu email címen vagy a F&M Fitness and more webshopjában ( https://fandm.hu/webshop/ ) direktben is intézheted.


Comments


bottom of page