top of page
Performance coaching.jpg

PERFORMANCE COACHING

A saját performance coach-od farag belőled csúcsteljesítőt!

A fejlesztendő területekkel fontossági sorrendben kezdünk el foglalkozni két különböző edzésen: képességfejlesztő és funkcionális edzéseken. A folyamatos fejlődést és a sérülésmentes edzést a hozzád dedikált F4R Coach fogja segíteni.

Performance Coaching: Classes

PERFORMANCE COACHING TARTALMA

PERFORMANCE COACHING

Egy hozzád dedikált performance coach nemcsak az edzéseidben segít majd, hanem segít a fejlődésben az élet más területein is (pl. alvás higiénia, perfomance szokások kialakítása, étkezés, képességfejlesztés) és tartja a kapcsolatot a szakértői check-up csapatoddal.

AD4_6780.JPG
Performance coaching.jpg

KÉPESSÉG EDZÉS

A Check-up alapján testreszabott interaktív képesség edzés, amely többek között javítja az agyi plaszticitást, stressztoleranciát, koncentrációt, mobilitást, és agilitást is.

FUNKCIONÁLIS EDZÉS

A Check-up alapján testreszabott funkcionális edzés, ami a gyenge vagy túl feszes izomcsoportokat egy hatékony és biztonságos környezetben fejleszti.

AD4_7007.JPG
SOTETSZOBA.jpg

SÖTÉTSZOBÁS EDZÉS

Az alap hiányosságok fejlesztése után további lehetőség van extra adaptációra és fejlődésre a sötétszobás gyakorlatok beiktatásával.

SZAKÉRTŐI
KONZULTÁCIÓK

A performance coach-od folyamatosan egyeztet a Check-upot végző szakértői csapattal, és szükség esetén extra konzultációkat szervez számodra.

AD4_7722.JPG
AD4_7377.JPG

HRV ÉS ALVÁS ANALÍZIS

Folyamatosan mérjük és heti szinten elemezzük ügyfeleink szívfrekvencia-variabilitását (HRV), és alvását, amely alapján fejleszthető a regeneráció és pontosítható a csúcsforma időzítése.

Performance Coaching: Projects
bottom of page