top of page

HAT FŐS SZAKÉRTŐI CSAPAT EGYÜTT ÁLLÍTJA FEL FEJLESZTÉSI CÉLJAIDAT

Egy köréd szervezett felmérőnap alkalmával egy csapatnyi szakértő alkot rólad
360 fokos körképet. Specialista csapatunk együtt fogja meghatározni a fizikális és kognitív fejlesztési területeket.

AD4_6832.JPG

F4R KÉPESSÉG TESZT

A F4R egy olyan egyedi fejlesztésű komplex képesség teszt, amely objektív és összehasonlítható képet ad a kognitív és fizikai képességekről. Felmérjük az ügyességet, a koncentrációs képességet, és a reaktív stressztoleranciát is.

AD4_7371.JPG

ÉLETTANI KIVIZSGÁLÁS

Vérgáz, ergospirometria, izomanyagcsere, arteriográf, szívfrekvencia variabilitás (HRV), agyműködés nyugalmi vizsgálat EEG-vel, antropometriai vizsgálatok.

 

Ezekkel a felmérésekkel felállítható egy objektív kép az élettani állapotról és az optimális terhelés / pihenés arányról.

AD4_7674.JPG

SPORTPSZICHOLÓGIA ÉS VIENNA TESZT

Sportpszichológus kollégánk személyes konzultáció és pszichológiai tesztek alapján felállítja ügyfeleink személyiségprofilját. Ezt kiegészítve, a nemzetközileg széles körben használt Vienna teszt további fontos információt szolgáltat a neurofiziológiai státuszról.

AD4_7557.JPG

ORTOPÉDIA ÉS MOZGÁSANALÍZIS

A jelentkező állapotának egyik objektív felmérését a mozgató szervrendszer biomechanikai vizsgálatával végezzük. Itt jobban megérthetjük a testtartás és a különféle mozgások fiziológiás működését, ugyanígy a hiányosságokat is.

Nutritional Cooking

LABOR ÉS DIETETIKUS TANÁCSADÁS

Dietetikus kollégáink segítségével akár személyre szabott étrendet, receptgyűjteményt biztosítunk. Teljes vérkép, cukorterhelés, és a hormonális állapot figyelembevételével (és opcionális genetikai vizsgálat alapján) történik a tanácsadás

AD4_6946.JPG

FUNKCIONÁLIS FELMÉRŐ

Erő, agilitás, és mozgásminta gyakorlati vizsgálatával további információkat szerzünk a sérülésveszélyes pontokról, egyéni erősségekről, és gyengeségekről.

Check-up: Features
Check-up: Team Members
AD4_0738_pp.JPG

Képességfejlesztés

MATICS ZSOLT

A Fit4Race alapítója, 12 éve foglalkozik motorsportolókkal és olimpikonokkal.
Fő szakterülete az agyi plaszticitás, pihenés, koordináció fejlesztése.

bottom of page